Vill du jobba som montör på HDD?

frontpage-custom-motorsHDD Servo Motors växer och satsar på framtiden. Vi har spännande projekt som pågår och ett flertal som är på väg in och behöver därför anställa en montör till vår elmotorproduktion.

HDD grundades för drygt 20 år sedan och har sedan dess utvecklat och producerat de mest kompakta elmotorerna på marknaden. Vi levererar motorer till verktygsindustrin, flygindustrin, militärindustrin och tillverkningsindustrin. Våra kunder är dels stora internationella bolag såsom Husqvarna, ABB och Boeing, men också mindre bolag som behöver mycket anpassade lösningar.

Montör på HDD

frontpage-servo-motorsI rollen som montör på HDD jobbar du både med standardsortimentet och anpassade produkter till våra kunder. Du ingår i ett team av fyra montörer som jobbar tillsammans på monteringsavdelningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär slutmontage av elmotorer. Du kommer även att testköra motorerna efter montering för att säkerställa att de fungerar. Vi hoppas också att du tar en aktiv roll i att förbättra och effektivisera arbetet där du ser möjlighet till det.

Krav på person

För att söka tjänsten krävs ingen erfarenhet, men du bör ha grundläggande datorvana, prata god svenska och har du erfarenhet av 5S eller Lean är det meriterande.

För att passa in i vårt team känner du igen dig i nedanstående punkter:

  • Du är kvalitetsmedveten och noggrann
  • Du har ett gediget teknikintresse
  • Du är ambitiös och arbetsvillig
  • Du är ansvarsfull och tålmodig i ditt arbete
  • Du har en god problemlösningsförmåga
  • Du är en positiv energispridare och arbetar bra både enskilt och i grupp

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider, flextid

Plats: Stockholm

Eventuella frågor besvaras av Gustav Alberius, VD, 0708-88 11 34 eller Katarina Wiberg, produktionsansvarig, 08-86 87 80. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@hdd.se redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!